Vacature: Technisch commercieel medewerker binnendienst (FT)

Logo Van Hoorn Carbide transparant 1

Van Hoorn Carbide heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en de vervaardiging van hoogwaardige hardmetalen frezen. Deze worden reeds vele jaren succesvol wereldwijd op de markt gebracht via een netwerk van distributeurs en eigen vestigingen. Van Hoorn Carbide kenmerkt zich door haar internationale focus, dynamiek en slagvaardigheid. De uitstraling en uitrusting sluiten daar perfect op aan met een ultramoderne productieomgeving in een stijlvol pand aan de Copernicusstraat 2 in Weert. Voor meer informatie over van Hoorn Carbide kunt u kijken op www.hoorn-carbide.com

 

Ter uitbreiding van onze commerciële afdeling verkoop binnendienst zoeken wij een:

 

Technisch commercieel medewerker binnendienst (FT)

Je kunt rekenen op een team van gedreven collega’s met passie voor de organisatie. De werkomgeving heeft een professionele uitstraling waarbij een open houding en directheid wordt gewaardeerd. Als technisch commercieel medewerker vervul je een zeer afwisselende functie in een jong en dynamisch bedrijf.

 

Werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van offertetrajecten, telefonisch en e-mail klantcontact in Nederlands, Duits en Engels. Het verwerken van orders en het voeren van de complete order administratie van de status van offerte tot aan de levering en nazorg. De producten die verkocht worden lopen uiteen van standaardproducten uit voorraad tot zeer complexe samengestelde producten op klantwens.

Door de diversiteit van de werkzaamheden en de dynamiek die het contact met (internationale) klanten met zich meebrengt is het noodzakelijk dat je goed kunt omgaan met de wisselingen in je werkzaamheden en dat je tevens de gevraagde nauwkeurigheid kunt leveren.

 

Om deze functie goed invulling te geven vragen we veel van jou:

  • Afgeronde Hbo-opleiding;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse, Engelse èn Duitse taal in woord en geschrift;
  • Je voelt je thuis in een topsportomgeving;
  • Je bent klantgericht en je kan tegen een stootje;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.

 

Wat wordt je geboden?

  • Een fulltimebaan in een dynamische omgeving;
  • Een intensief inwerk -en opleidingstraject;
  • Uitdagend werk;
  • Een geweldige kans voor startende talenten om op te groeien in een dynamisch familiebedrijf.

Wekt deze vacature jouw interesse en wil jij werken bij een van de mooiste techniekbedrijven uit de regio? Stuur dan een e-mail met CV en motivatie naar csmolenaers@hoorn-carbide.com.