Filosofie

Bedrijfsfilosofie

De kern van onze bedrijfsfilosofie is de geoptimaliseerde service welke wij aan onze klanten bieden door het aanbieden van technische adviezen en oplossingen op het hoogste niveau. Door onze kennis van de hardmetaalsector en door ons in te leven in uw probleem, zijn wij in staat om u deze hoge kwaliteitsservice aan te bieden. Daarnaast vormen kwaliteit, flexibiliteit en inlevingsvermogen de basis van Van Hoorn Carbide.

Onze bijzondere kennis van hardmetaal vormt de basis van ons bedrijf. Deze expertise gecombineerd met onze jarenlange ervaring maakt ons een zeer gekwalificeerde partner voor verspaning en slijtdelen. In onze high-tech productieomgeving produceren en ontwikkelen wij topkwaliteit volhardmetalen frezen en slijtdelen voor toepassingen in hoge snelheid verspaning en overige conventionele methoden van metaalbewerking. Daarnaast vertegenwoordigen wij een aantal fabrikanten in speciale gereedschappen. Ons brede assortiment van producten biedt een passende oplossing voor al uw vragen over metaalbewerking en slijtdelen.

De werkomgeving bij Van Hoorn Carbide is zo gestructureerd om een perfecte combinatie van mankracht en technologie te creëren. Onze bedrijfsfilosofie is op vele manieren terug te vinden. Moderne faciliteiten gecombineerd met een gloednieuwe productieomgeving in overeenstemming met de laatste milieurichtlijnen en onze high-tech machines leveren een bijdrage aan het productieproces. Onze zeer nauwkeurige productie vereist persoonlijk initiatief, kennis en vaardigheid. Wij bieden een werkomgeving waarin onze medewerkers kunnen uitblinken in hun vak, wat leidt tot superieure producten.