Jaarvergadering Sartorius Werkzeuge bij Van Hoorn Carbide.

Op vrijdag 24 juni 2016 mochten wij de buitendienstmedewerkers van onze Duitse partner Sartorius Werkzeuge bij Van Hoorn Carbide verwelkomen ter gelegenheid van hun jaarvergadering.

De buitendienstmedewerkers kregen op deze dag de mogelijkheid om zichzelf te verdiepen in de verschillende producten die Sartorius aanbiedt. Onze gasten werden in groepjes langs verschillende stations geleid waar ze achtereenvolgens informatie kregen over boren, frezen, draaien, spannen, meten, milieu en de reinigingsproducten van Normfest, een zusterbedrijf van Sartorius. Ook werd ons bedrijf aan onze gasten gepresenteerd. Tijdens een demonstratie en een rondleiding kregen zij een kijkje achter de schermen, waardoor zij zich een duidelijker beeld kunnen vormen van Van Hoorn Carbide. Hierdoor kunnen zij bij hun klanten in Duitsland nog beter beslagen ten ijs komen.

Buiten het informatieve aspect van deze dag konden onze Duitse gasten daarnaast genieten van een heerlijke lunch, een goede sfeer en een echte Hollandse snack voor onderweg: HEMA rookworsten en frikandellen. Aansluitend aan dit geslaagde bezoek, werd er door Sartorius Werkzeuge nog een grote feestavond georganiseerd in het Landschaftspark te Duisburg.

Wij willen Sartorius Werkzeuge van harte bedanken voor hun bijdrage en komst deze dag! Wij verheugen ons zeer erop dat we onze goede samenwerking nog verder kunnen ontwikkelen.