Speciale procesfrezen

Voor speciale toepassingen zoals het bewerken van gaten en het afdichten van oppervlakken, hebben we een selectie unieke gereedschappen, zoals ronde vingerfrezen, boren, ruimers en nauwkeurig passende vingerfrezen. Kunnen wij u ondersteunen met de juiste gereedschapskeuze? Onze applicatie engineers staan voor u klaar.

Programma’s:

– VHXF: Eén gereedschap is geschikt voor veel verschillende fittingen
– VHS: Geschikt voor een groot aantal materialen; aluminium, roestvrij staal, PMMA, titanium, peek en nog veel meer. Deze frezen zijn ideaal voor het machinaal bewerken van afdichtingsoppervlakken! Traditionele afdichtingsoppervlaktoepassingen worden handmatig afgewerkt. Onze innovatie resulteert in tijdsefficiëntie en reductie van personeelskosten.
– VHDS: Ons programma is uitgebreid met boren, als voorbehandeling van de geprofileerde gaten, die kunnen worden aangebracht met ons VHTM-assortiment draadfrezen. Met deze aanvulling hebben wij ons gereedschapspakket ten behoeve van gatbewerking in een breed scala aan materialen compleet gemaakt.
– VHSR: Het Van Hoorn Carbide programma is uitgebreid met de VHM-ruimers met helix voor gattolerantie H7. De TiAIN-coating van onze ruimers garandeert hoge
snijprestaties en een lange standtijd bij het bewerken van verschillende materialen tot 55 Hrc.

Toepassingsgebied VHS: Het produceren van ronde oppervlakken voor hoogwaardige producten.

Nieuwsgierig naar het gehele programma?
Bekijk hier onze nieuwe catalogus!