Gaan met die spaan!

Op dinsdag 14 februari heeft Van Hoorn Carbide samen met CAD2M het evenement “Gaan met die spaan” georganiseerd. Tijdens dit evenement hebben beiden partijen hun visie gedeeld over zo efficiënt mogelijk verspanen. Onze bezoekers hebben dit kunnen ervaren door middel van presentaties, en daarbij aansluitende demonstraties.

 

Tijdens een interessante presentatie werd het verschil uitgelegd tussen verspanen in theorie en in praktijk, “wat gebeurt er nu werkelijk?”. Hierdoor is aan de bezoekers inzichtelijk gemaakt hoe zij zelf efficiënter kunnen verspanen, en hoe Van hoorn Carbide en CAD2M hen daarbij kunnen helpen.

Om deze presentatie kracht bij te zetten is er een demonstratie verzorgd in ons geavanceerde demonstratie- en testcentrum.

IMG-20170214-WA0025

De techniek hierachter werd toegelicht door onze partner CAD2M, die tijdens een tweede presentatie het programmeren door middel van iMachining heeft toegelicht.

 

Uiteindelijk werd de dag afgesloten met een gezellige borrel waar men nog kon genieten van een aantal lekkere hapjes, en natuurlijk van een drankje.

Via deze weg willen wij de bezoekers van Gaan met die spaan bedanken voor hun aanwezigheid!

Heeft u ons gemist tijdens Gaan met die spaan? Wij komen het graag persoonlijk bij u toelichten! Neem contact met ons op via info@hoorn-carbide.com of via het telefoonnummer 0495-58 40 99.

Houd onze social media kanalen goed in de gaten voor interessante artikelen en praktische video’s!